Intrebari frecvente

Saveur livreaza torturi?

Livram torturi in masura posibilitatilor, intre orele 12-14 de luni pana vineri. Costul livrarii este de 30-50 lei.

Pentru comenzi de peste 300 lei, livrarea este gratuita de luni pana vineri.

Pentru confirmarea livrarii este necesara o confirmare la telefon 0729728387.

In cazul in care doriti certificate de conformitate sau factura fiscala pentru produsele comandate, va rugam sa mentionati acest lucru cand transmiteti comanda.

Cum pot sa comand un tort ?

Puteti face comanda

– direct la cofetarii

– telefonic, la nr de telefon 0729728387, 0731009123 intre orele 9-14 de luni pana vineri

– emai:l   comenzi@cofetariasaveur.ro

Prima data iti recomandam sa consulti galeria noastra de imagini pentru inspiratie. Noteaza numarul imaginii si gandeste-te la compozitie si numarul de persoane care vor participa la eveniment. Daca tortul pe care il doresti necesita o personalizare alta decat cele gasite pe site rugam sa ne trimiti poza pe email sau sa vii direct in contact cu noi.

Cofetaria Saveur nu garanteaza ca produsele vor arata identic cu cele din model. Se depun eforturi pentru a avea toate produsele similare cu cele din model, insa pot aparea anumite abateri in functie de variatiile de design , accesorii, culori, marime, etc. Produsele sunt lucrate manual si nu fabricate in serie de aceea nu se poate asigura similaritatea si forma perfect identica.

Te rugam sa tii cont ca un tort care are nevoie de personalizare trebuie comandat cu cel putin 7 zile lucratoare in avans.

Pot sa cer mai multe detalii despre evenimentul pe care il voi avea?

Daca un client doreste sa obtina o o intilnire cu un consultant , este necesara o programare la telefon 0731009123 intre orele 8-15 de luni pana vineri.