Tort Saveur

136,00 lei

Pret pe bucata tort.

Tortul este disponibil in forma rotunda de aproximativ 1 kg ( pentru 8-10 persoane).

Tortul  creat in stilul italian al mousse-ului de mascarpone, completat cu arome autohtone de mere caramelizate cu scortisoata si blat pufos de vanilie, ofera experienta unui tort usor si aromat, indragit  deopotriva, de parinti si copii.

7 în stoc

Categorie:

Descriere

  • Informatii
    • Tortul este disponibil in forma rotunda de aproximativ 1 kg ( pentru 8-10 persoane).
    • Descriere: blat alb insiropat, mousse de mascarpone, insert de mere caramelizate cu scortisoara
    • Ingrediente: blat alb [faina de grau, zahar, albus (albus, conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid lactic, citrat de sodiu, stabilizator:guma xantan) galbenus (galbenus, conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid lactic, citrat de sodiu, stabilizator:guma xantan); insert [mere, zahar, pectina; mousse mascarpone [frisca naturala, zahar, oua, mascarpone (smantana dulce pasteurizata, unt, proteine din zer concentrat, lapte praf, amidon modificat din porumb);
    • decor [sirop de glucoza, zahar, agent gelatinizant (agar agar, pectine), agent de ingrosare (carboximetil celuloza, guma de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)] ciocolata alba [ciocolata neagra (unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, masa de cacao, aroma naturala de vanilie), colorant 161e, 141] , frisca vegetala ( grasime vegetala total hidrogenata palmier , zahar proteine din lapte, emulgatori E472e, E472b E322 lecitina din soia, stabilizatori E460, E466, E331, E340 aroma de vanilie, colorant E160a) , fulgi de migdale
    • Depozitare si consum: refrigerare la 2-8 C;
    • Alergeni: gluten, lactoza, lecitina de soia, oua, fructe cu coaja lemnoasa;
    • Poate sa contina urme de alune de padure, susan, arahide.

Valori nutritionale / 100 g produs:

kcalorii 282,6 Kjouli 1181,4 Proteine 4,4g Grasimi/ lipide 16,9g din care acizi grasi saturati 11,2g Glucide/ carbohidrati 26g din care zaharuri 22,5g

Informații suplimentare

Timpul de productie

24 ore