Tort Saveur

145,00 lei

Pret pe bucata tort.

Tortul este disponibil in forma rotunda de aproximativ 1 kg ( pentru 8-10 persoane).

Tortul  creat in stilul italian al mousse-ului de mascarpone, completat cu arome autohtone de mere caramelizate cu scortisoata si blat pufos de vanilie, ofera experienta unui tort usor si aromat, indragit  deopotriva, de parinti si copii.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

  • Informatii
    • Tortul este disponibil in forma rotunda de aproximativ 1 kg ( pentru 8-10 persoane).
    • Descriere: blat alb insiropat, mousse de mascarpone, insert de mere caramelizate cu scortisoara
    • Ingrediente: blat alb [faina de grau, zahar, albus (albus, conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid lactic, citrat de sodiu, stabilizator:guma xantan) galbenus (galbenus, conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid lactic, citrat de sodiu, stabilizator:guma xantan); insert [mere, zahar, pectina; mousse mascarpone [frisca naturala, zahar, oua, mascarpone (smantana dulce pasteurizata, unt, proteine din zer concentrat, lapte praf, amidon modificat din porumb);
    • decor [sirop de glucoza, zahar, agent gelatinizant (agar agar, pectine), agent de ingrosare (carboximetil celuloza, guma de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)] ciocolata alba [ciocolata neagra (unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, masa de cacao, aroma naturala de vanilie), colorant 161e, 141] , frisca vegetala ( grasime vegetala total hidrogenata palmier , zahar proteine din lapte, emulgatori E472e, E472b E322 lecitina din soia, stabilizatori E460, E466, E331, E340 aroma de vanilie, colorant E160a) , fulgi de migdale
    • Depozitare si consum: refrigerare la 2-8 C;
    • Alergeni: gluten, lactoza, lecitina de soia, oua, fructe cu coaja lemnoasa;
    • Poate sa contina urme de alune de padure, susan, arahide.

Valori nutritionale / 100 g produs:

kcalorii 282,6 Kjouli 1181,4 Proteine 4,4g Grasimi/ lipide 16,9g din care acizi grasi saturati 11,2g Glucide/ carbohidrati 26g din care zaharuri 22,5g

Informații suplimentare

Timpul de productie

24 ore