termeni si conditii

Pentru o utilizare in bune conditii a site-ului va recomandam sa cititi Termenii de utilizare. Cofetaria Saveur isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila. Ultima versiune valida a acestui document este cea prezenta online pe site.

Cofetaria Saveur


www.cofetariasaveur.ro este este un site de prezentare de produse de cofetarie.

Este proprietatea SC MIT SERV SRL, din Cluj-Napoca, str. Buna Ziua nr.45, Cluj-Napoca, CUI RO 23384580, Registrul Comertului J12/848/2008

Marca VERINA este inregistrata la OSIM. Toate drepturile sunt rezervate.

 

Termen de valabilitate

 Termenele de valabilitate sunt cuprinse intre 3-30 zile si sunt inscriptionate pe fiecare produs in parte. Torturile se consuma de preferinta in cel mult 3 zile de la data fabricatiei.

 

Date personale

Datele personale ale clientilor sunt utilizate de Cofetaria Saveur pentru facturare si expediere, in conformitate cu normele in vigoare. Datele personale nu vor fi livrate niciunei terte parti care nu este implicata in procesul de achizitie, livrare sau marketing al Cofetariei Saveur, persoana fizica sau juridica, fara acordul expres al clientului.

Datele de identificare ale clientilor vor fi inaintate firmelor de curierat (pentru a putea livra coletele, daca este cazul).

Cofetaria Saveur isi rezerva dreptul de a realiza studii de piata sau de a trimite note informative clientilor inscrisi pe site, in conditiile in care acestia nu au exprimat in mod expres, in scris,intentia de a nu participa la aceste demersuri. Pentru acest gen de initiative de marketing (direct mail, efectuarea de studii de piata) Cofetaria Saveur poate contracta serviciile unei firme specializate.

 

Copyright

Articolele de pe acest site sunt proprietate www.CofetariaSaveur.ro. Utilizarea lor in alte site-uri sau mijloace de presa se poate face doar cu acordul scris al Cofetariei Saveur.

 

Limitare responsabilitati

MIT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru orice boala / paguba produsa prin consumarea produselor dupa termenul de valabilitate inscris sau comunicat la cererea clientului, sau a produselor aflate in termenul de valabilitate dar pastrate in conditii necorespunzatoare de catre client dupa achizitionarea acestora. 

 

  

Dispozitii finale

www.Cofetariasaveur.ro functioneaza conform legislatiei in vigoare in Romania.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www. Cofetariasaveur.ro si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre MIT SRL si clienti se incearca a se solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti. Solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti aferente sediului  SC MIT SERV SRL.

 

Prin parcurgerea prezentului document clientul isi asuma in totalitate continutul.